Van training naar 1-op-1 ondersteuning

Alice Kwant
Leraar
Arendsvleugel
Soms heb je gewoon een buitenstaander nodig om helder te krijgen hoe je bent en hoe je beter kunt worden.
Blij

Toen Marja met ons team een communicatiedag hield, merkte ik dat ik hiermee verder moest gaan. Ik liep al langer tegen blokkades aan, maar nu ik met Marja had gewerkt, waagde ik de stap. Marja heeft me daarna in vijf gesprekken zoveel geleerd, dat ik nu een gezellig mens én leerkracht ben geworden. Ik ben opener, meer tevreden met wie ik ben als professional, minder stressvol en raak minder snel emotioneel verstrikt in conflicten. Stap voor stap heeft Marja me die kwaliteiten laten ontdekken en ontwikkelen. Wat ze doet, kun je niet beschrijven, dat moet je meemaken. De manier waarop ze je aanspreekt… ze legt gelijk de vinger op de zere plek. Ik zou het iedereen aanraden om naar haar toe te gaan. Je kunt wel denken ‘het is goed genoeg’, maar dan doe je jezelf te kort. Soms heb je gewoon een buitenstaander nodig om helder te krijgen hoe je bent en hoe je beter kunt worden.

Ons aanbod Coaching

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.