Trainingen aan het management en aan leraren

Annelies Brouwer
Adjunct-directeur bestuurder
PricoH
In de loop der jaren hebben we veel geleerd.
Team samenwerken

“Vanaf 2001 schakelen wij Marja Klaver regelmatig in. Soms individueel, bijvoorbeeld bij precaire gesprekken die een bedding nodig hebben. Maar vooral voor trainingen aan zowel het management als aan de leerkrachten. Door onze lange relatie kan Marja goed meedenken op directieniveau over welke vorm van begeleiding de meeste meerwaarde biedt. 

De kern van het aanbod van Marja is communicatie in de breedste betekenis van het woord. Leren goed met elkaar om te gaan, professioneel feedback te geven, elkaar te begrijpen… In de loop der jaren hebben we op dat vlak veel van Marja geleerd. De communicatie van Marja zelf is heel origineel en puur. De eerlijkheid knalt er vanaf, evenals de directheid. Dat brengt veel teweeg!" 

We hebben goede ervaringen met Marja, raden haar zeker aan. Op alle niveaus: van leerkracht tot directie.

Ons aanbod communicatietrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.