Sterke coaching met een psychologisch tintje

Marjon Tjepkema
Senior adviseur P&O
Stichting Twenterand
De betreffende persoon moet weer goed in zijn of haar vel zitten op het werk. En dat doel haalt Marja keer op keer.
Oplossingen

“Sinds ruim vijf jaar verzorgt Marja coachingstrajecten bij ons. Zij staat voor sterke coaching met een psychologisch tintje. Wanneer ik zie dat iemand met méér worstelt dan alleen het werk, zet ik haar in. Marja is een sterke persoonlijkheid en kan dieper gaan, zorgen voor zelfontwikkeling. Maar ondanks die meerwaarde, is en blijft mijn doel heel praktisch: de betreffende persoon moet weer goed in zijn of haar vel zitten op het werk. En dat doel haalt Marja keer op keer. Bij heel verschillende persoonlijkheden, van leraar tot directeur.Daarnaast valt me op dat Marja met ons meedenkt, ook financieel. Bijvoorbeeld als ze de cliënt zelf de evaluatie laat verzorgen, waardoor deze meer leert en het ons kosten scheelt. Dat is typisch Marja!”

Ons aanbod Coaching

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.