Samenwerkingsverband van 30 basisscholen

Jan Wiegink
directeur
SBO De Toermalijn
Erg onder de indruk was ik van de resultaten na een coachingstraject met drie erg ervaren collega’s uit ons expertiseteam.
Samenwerken team

“Als samenwerkingsverband van 30 basisscholen hebben wij een flinke trainings- en coachingsbehoefte. Marja zetten wij daar al meer dan 10 jaar met grote regelmaat voor in. En altijd naar volle tevredenheid. Ze is best heel direct en weet snel bij iemand binnen te komen en te begrijpen hoe hij of zij voelt en denkt. Ze kan als de beste luisteren, vertrouwen bieden en ze weet de juiste coachingsvragen te stellen en door te vragen! Erg onder de indruk was ik van haar resultaten na een coachingstraject met drie erg ervaren collega’s uit ons expertiseteam. Deze drie toppers werken voor het samenwerkingsverband en hebben al een behoorlijk niveau van begeleiden en coachen. Ook met deze professionals in begeleiden van kinderen en volwassenen, wist zij middels een coachingstraject nog een hele verbeterslag te maken. Van geweldig naar nóg beter!”

Ons aanbod teamtrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.