Marja is bijzonder praktisch, dat spreekt me aan

Ilse de Baaij
Stafmedewerker P&O
Stichting Archipel
Soms is ze bij een training zó enthousiast dat het even te snel gaat. Maar dan zeggen we dat gewoon, schiet ze in de lach en vertraagt ze…”
Team en schoolgemeenschap

Een regiomanager tipte ons vier jaar geleden over Marja Klaver. Sindsdien verzorgt ze bij ons regelmatig trajecten. Indertijd begon ze met het verbeteren van de communicatie tussen leerkrachten en ouders. Momenteel rondt ze een traject af waarin ze met onze directeuren een aantal gespreksvaardigheden oefent. Dit laat al zien dat Marja op alle niveaus van onze organisatie wordt ingezet. 

Marja is bijzonder praktisch, dat spreekt me aan. Ze haalt de doelen waarvoor ze bij ons wordt ingezet en denkt mee. Ze is ook heel open en eerlijk. Waar ze ons geld kan besparen, doet ze dat! Omdat we al zo lang samenwerken, heeft ze aan een half woord genoeg en gaat ze vervolgens zelfstandig aan de slag.

Marja doet haar werk met veel passie. Soms is ze bij een training zó enthousiast dat het even wat te snel gaat. Maar dan zeggen we dat gewoon, schiet ze in de lach en vertraagt ze…”

Ons aanbod Communicatietrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.