Juist deze aanpak geeft mensen zelfvertrouwen

Frans Nawijn
Directeur-bestuurder
PCPO Rijssen
Het was van groot belang voor onze medewerkers goed te leren communiceren en feedback te geven. Daar is Marja een kei in!
Team en schoolgemeenschap

'De Klaver Academie heeft hier gedurende een aantal jaren behoorlijk wat scholingstrajecten verzorgd. Onze interne begeleiders hadden een scholingsbehoefte ten aanzien van de onderwijskundige ontwikkeling van onze organisatie. Marja en haar team konden precies bieden wat nodig was. In die fase was het van groot belang voor onze medewerkers om goed te leren communiceren en feedback te geven. Daar is Marja een kei in! Stevig het contact aangaan, je op een prettige manier bij de lurven pakken en bevragen, zonder de ‘oplossing’ van je af te pakken…

Wie een afgewogen, leerzame, confronterende én onderhoudende cursus zoekt, hoeft niet verder te kijken.

Juist deze aanpak geeft mensen zelfvertrouwen. Klaver bood bovendien een zeer afwisselend programma op zo’n cursusmiddag. Iedereen zat op het puntje van zijn stoel.'

Ons aanbod Communicatietrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.