Ik vermoedde een burn-out bij mezelf

André Henneveld
Manager Procesinnovatie & Projecten
Vogellanden
Juist door te kijken naar de achterliggende oorzaken ben ik nu méér dan ‘de oude’. Ik ben een rijker mens geworden.
Coaching

“Marja heb ik persoonlijk benaderd voor coaching. Ik vermoedde een burn-out bij mezelf, zocht iemand om mij te helpen om mijn werkzaamheden weer op te bouwen. Maar ook om de oorzaken van mijn situatie te achterhalen en er lering uit te trekken. We hebben eerst gekeken of er inderdaad sprake was van een burn-out en zo ja hoe ernstig. Dit deed Marja heel gestructureerd en professioneel. De burn-out bleek een feit, maar gelukkig nog niet in de ernstigste mate. Gaandeweg heb ik mijn werk weer opgepakt en uitgebouwd. Zij gaf mij een sterke structuur, ik wist waar ik stond en wat de voortgang was. Zo zijn we stapje voor stapje verder gegaan. 

Na een halfjaar was ik weer volledig aan het werk. Dat was me zonder Marja waarschijnlijk niet gelukt. Ik had de neiging om weer te snel te veel te doen; bij het temperen daarvan heeft Marja mij heel goed geholpen. En juist door te kijken naar de achterliggende oorzaken ben ik nu méér dan ‘de oude’.

Ik ben als werknemer, maar ook privé, een rijker mens geworden.

Ons aanbod Coaching

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.