Glans werkt!!!!

Hetty ten Heggeler
Leraar
OBS Het Stadsveld
Van onze IB’er kreeg ik een groot compliment over hoe ik het gesprek had gevoerd
Communicatie met ouders

Glans werkt!!!!

Afgelopen maandag bij de training Glans heb ik een casus ingebracht die mij wel erg hoog zat. Het was fijn om samen te sparren en tips te krijgen hoe je in gesprek kunt gaan met ouders. Gisteren heb ik het gesprek gevoerd en ik moet zeggen dat ik er met een heel goed gevoel op terugkijk. Ik ben duidelijk geweest en heb ook duidelijk aangegeven dat ouders vertrouwen moeten hebben in onze deskundigheid en in ons handelen, zonder zich daar steeds tussendoor  in te mengen. We hebben het gesprek goed afgesloten en gaan voor de samenwerking naast elkaar! Van onze IB’er die ook bij het gesprek was kreeg ik een groot compliment over hoe ik het gesprek had gevoerd…Ik wilde dit toch even terugkoppelen naar jullie! Glans werkt!!!!

 

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.

Ons aanbod Ouderbetrokkenheid

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?