Een teamtraject

Wilfred de Vries
Algemeen directeur
Schoolvereniging Rehoboth
Tot dan toe onuitgesproken spanningen leerde het team te benoemen en vervolgens probleemoplossend te bespreken
Samenwerken in team

Als algemeen directeur van de schoolvereniging Rehoboth hebben we Marja Klaver en haar medewerkers voor driejarig traject in één van onze scholen ingehuurd. Het was spannend in het begin, maar uiteindelijk hebben we daar bepaald geen spijt van gekregen. Tot dan toe onuitgesproken spanningen leerde het team te benoemen en vervolgens probleemoplossend te bespreken. Daarbij maakten én maken wij gebruik van een handig stappenplan. Het heeft geleid tot een professioneler cultuur, precies wat wij nodig hebben. Werken met Marja was prettig en constructief. Zij is resultaatgericht, helpt ons om lange termijn oplossingen te vinden. Ze is kritisch, maar combineert dat met oog voor de mens achter de professional. Juist die combinatie leidt tot een échte en blijvende meerwaarde voor onze medewerkers.

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.

Ons aanbod teamtrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?