Communicatietraining ‘Eerlijk en duidelijk communiceren’

Gerlinde Baan
Coördinator
Christelijke Peuterspeelzaal Margriet
Communicatie is een dans voor twee, een dans die je sámen moet dansen
dansen

Marja heeft vorig jaar voor ons team een communicatietraining verzorgd. ‘Eerlijk en duidelijk communiceren’, dat was voor ons team een uitdaging. En daar hebben wij flink aan gewerkt. Zelf was Marja ook eerlijk en duidelijk, daarnaast zorgde ze voor een goede sfeer. Tijdens de training hield zij ons een mooie beeldspraak voor over communicatie: het is een dans voor twee, een dans die je sámen moet dansen. Degene die geneigd is de boventoon te voeren, is daarvoor net zo verantwoordelijk als het stille type dat snel dichtklapt. Tot op de dag van vandaag merk ik dat wij anders en beter met elkaar omgaan. Dat moet je wel scherp in de gaten houden, anders zakt het weg. Maar gelukkig kennen wij elkaars sterke en zwakke punten nu ook beter – dankzij de training van Marja.

Interesse?

We leveren maatwerk en we hebben standaard aanbod.

Neem contact met Marja Klaver op om te bespreken wat voor jou en jouw schoolteam het beste is. Zij denkt graag met je mee hoe je succes boekt. Het eerste gesprek is kosteloos.

Ons aanbod communicatietrainingen

Nieuwsgierig geworden naar onze workshops, trainingen, leergangen, blended learning programma’s en coachingstrajecten, waarmee je dit thema in je school versterkt?